O nas

Suzana Sekulić mag. farm, direktor podjetja

Smo uradni zastopniki Italijanskega proizvajalca prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov ter kozmetike Farmaderbe in Vital Factors Italia.

V našem kadru imamo strokovnjake iz različnih področij in sicer farmacije, fitoterapije, zdravstvene vede ter ekonomije. Naš cilj je pomagati in deliti koristne nasvete za čim boljše počutje. Strokovni kader skrbi, da imamo visoko kvalitetne proizvode, ki nam pomagajo pri raznih težavah in tegobah v vsakdanjem življenju. Intenzivno skrbimo, da je uporaba naših proizvodov varna in učinkovita. Določene naše proizvode lahko najdete tudi v lekarnah.

Zato smo se odločili za sodelovanje s proizvajalci, kateri strmijo k proizvodnji visoko kvalitetnih proizvodov iz naravnih sestavin oziroma iz naravnih izvlečkov. 

Podjetja Farmaderbe in Vital Factors Italia sta družinska podjetja z trideset letno tradicijo proizvodnje prehranskih dopolnil, medicinskih pripomočkov ter kozmetike rastlinskega izvora.

Podjetje FarmaderbeBiologi, farmacevti, kemiki in ostali strokovnjaki v podjetju neprestano strmijo k razvoju inovativnih in kvalitetnih formulacij iz primarnih surovin rastlinskega izvora. To dokazujejo tudi različna priznanja in certifikati, katere so pridobili v vseh teh letih raziskav, študij, kontrol in proizvodnji kvalitetnih proizvodov ter izbiri najboljših surovin rastlinskega oziroma naravnega izvora.